Тајзи има нова девојка манекенка и уживаат во џакузи во Сплит

Тајзи со манекенката Ангела Анчевска, заедно уживаат во Сплит. Тајзи првпат објавува фотографија со која покажува дека е заљубен. Парот на Инстаграм објави сториња како …

Тајзи има нова девојка манекенка и уживаат во џакузи во Сплит Прочитај повеќе »

Текстот Тајзи има нова девојка манекенка и уживаат во џакузи во Сплит е превземен од Reporter.mk.