Тамара и Тијана ќе одржат прв заеднички концерт

Дијана Дапчевиќ и Тамара Тодевска на 23 февруари ќе одржат прв заеднички онлајн концерт. Дека ќе пеат заедно по долго време, тие најавија преку Инстаграм и ги повикаа своите фанови да ја симнат апликацијата YouBox преку која ќе може да го гледаат концертот. „Конечно ја фатив сестра ми да одржиме концерт заедно. Почнуваме во 21 … Continue reading Тамара и Тијана ќе одржат прв заеднички концерт

Текстот Тамара и Тијана ќе одржат прв заеднички концерт е превземен од Reporter.mk.