„Танец“ со концерт во чест на Васка Илиева

Одложениот концерт на „Танец“ во чест на Васка Илиева, ќе се одржи овој четврток, на 9 ноември, во 20 часот, во Домот на АРМ. Васка …

„Танец“ со концерт во чест на Васка Илиева Прочитај повеќе »

Текстот „Танец“ со концерт во чест на Васка Илиева е превземен од Reporter.mk.