Тања и Новица го откажаа настапот за 8.септември: Ни кажаа дека е концерт за фолк емисија, а не настан за партиски цели

Откако фолк пејачот Јордан Митев го откажа настапот во Пеленица за Денот на независноста, затоа што не му било кажано дека е за партиски цели, …

Тања и Новица го откажаа настапот за 8.септември: Ни кажаа дека е концерт за фолк емисија, а не настан за партиски цели Прочитај повеќе »

Текстот Тања и Новица го откажаа настапот за 8.септември: Ни кажаа дека е концерт за фолк емисија, а не настан за партиски цели е превземен од Reporter.mk.