Тања Кокев ја облече Елена Ковачевска во царско сино кадифе на концерт во Охрид

Елена Ковачевска, сопругата на премиерот носеше креација на Тања Кокев на концерт во црквата „Света Софија“ во Охрид, со кој почнува дводневното одбележување на Денот …

Тања Кокев ја облече Елена Ковачевска во царско сино кадифе на концерт во Охрид Прочитај повеќе »

Текстот Тања Кокев ја облече Елена Ковачевска во царско сино кадифе на концерт во Охрид е превземен од Reporter.mk.