Тања Савиќ ќе ја менува верата заради Мухамед, мајка ѝ ја исфрлила од дома

Пејачката Тања Савиќ наводно решила да премине во ислам поради нејзиниот вереник Мухамед Бешлиќ, пилот кој живее во Америка и е 11 години помлад од …

Тања Савиќ ќе ја менува верата заради Мухамед, мајка ѝ ја исфрлила од дома Прочитај повеќе »

Текстот Тања Савиќ ќе ја менува верата заради Мухамед, мајка ѝ ја исфрлила од дома е превземен од Reporter.mk.