Татко ми ќе стане крал, па затоа пази се, принцот Џорџ му се заканил на другар кој му се потсмевал во школо

Најстариот син на принцот Вилијам и Кејт Мидлтон, принцот Џорџ му се заканил на еден од другарите во школо затоа што му потсмевал. Му порачал да внимава како се однесува затоа што татко му еден ден ќе стане крал. Ова го напишала кралската писателка Кејт Никол. Во новата книга The New Royals напишала дека и покрај … Continue reading Татко ми ќе стане крал, па затоа пази се, принцот Џорџ му се заканил на другар кој му се потсмевал во школо

Текстот Татко ми ќе стане крал, па затоа пази се, принцот Џорџ му се заканил на другар кој му се потсмевал во школо е превземен од Reporter.mk.