Таткото на Видоје тврди дека Николина Пишек ја интересираат само пари, а водителката врати дека ѝ го оспорува правото на наследство

Таткото на покојниот Видоје Ристовиќ и го оспорува правото на наследство на неговата снаа, тврди водителката Николина Пишек.  Додека пак Миша Гроф тврди дека Николина управувала со парите додека бил жив Видоје бидејќи и праќал пари на сметки во Хрватска, а Видоје и го издржувал целото семејство. Тој во интервју за српски медиум ја нападна водителката … Continue reading Таткото на Видоје тврди дека Николина Пишек ја интересираат само пари, а водителката врати дека ѝ го оспорува правото на наследство

Текстот Таткото на Видоје тврди дека Николина Пишек ја интересираат само пари, а водителката врати дека ѝ го оспорува правото на наследство е превземен од Reporter.mk.