Теа Таировиќ го смени текстот на песната „Израел и Палестина“: За секој случај да не повреди некого

Српската пејачка Теа Таировиќ поради војната во Газа реши да го смени текстот на песната „Израел и Палестина“. Песната опишува бурна врска помеѓу двајца љубовници. …

Теа Таировиќ го смени текстот на песната „Израел и Палестина“: За секој случај да не повреди некого Прочитај повеќе »

Текстот Теа Таировиќ го смени текстот на песната „Израел и Палестина“: За секој случај да не повреди некого е превземен од Reporter.mk.