Тејлор Свифт се закани дека ќе го тужи студентот кој го следи нејзиниот приватен авион

Пејачката Тејлор Свифт му се закани на 21-годишниот студент кој ги следи движењата на нејзиниот приватен авион. Свифт често патува со приватен авион. Се шпекулира …

Тејлор Свифт се закани дека ќе го тужи студентот кој го следи нејзиниот приватен авион Прочитај повеќе »

Текстот Тејлор Свифт се закани дека ќе го тужи студентот кој го следи нејзиниот приватен авион е превземен од Reporter.mk.