Тереза Кесовија и Ќиро Блажевиќ на ручек со Макрон: Не паднав во несвест за поканата, а трнерот ќе дошол по тренерки

Хрватската дива Тереза ​​Кесовија и некогашниот фудбалски селектор Ќиро Блажевиќ денеска ќе присуствуваат на заеднички ручек со францускиот претседател Емануел Макрон, кој е во официјална посета на Хрватска. Настанот ќе се одржи во Емералд салата на хотелот Еспланада во Загреб. Покрај нив уште стотици други гости ќе се дружат со Макрон. Пејачката вели дека не паднала … Continue reading Тереза Кесовија и Ќиро Блажевиќ на ручек со Макрон: Не паднав во несвест за поканата, а трнерот ќе дошол по тренерки

Текстот Тереза Кесовија и Ќиро Блажевиќ на ручек со Макрон: Не паднав во несвест за поканата, а трнерот ќе дошол по тренерки е превземен од Reporter.mk.