Том Харди не бил доволно привлечен за улогата во „Гордост и предрасуди“ кој беше номиниран за Оскар

Иако Том Харди најчесто го гледаме во улогите на негативци и криминалци, на почетокот на неговата кариера актерот бил заинтересиран за многу различни улоги. За …

Том Харди не бил доволно привлечен за улогата во „Гордост и предрасуди“ кој беше номиниран за Оскар Прочитај повеќе »

Текстот Том Харди не бил доволно привлечен за улогата во „Гордост и предрасуди“ кој беше номиниран за Оскар е превземен од Reporter.mk.