Том Круз: Јас сум под просечната висина, не сум згоден, а снимив топ филмови

Холивудскиот актер Том Круз, пред да стане популарен, работел како чистач и портир, а денес неговото богатство се проценува над 550 милиони долари. Томас Круз Мапотер IV е вистинското име на Том Круз кој денес не би го гледале во легендарните филмови доколку заминеше по својот повик кон свештенството. Како многу религиозен, Круз како дете … Continue reading Том Круз: Јас сум под просечната висина, не сум згоден, а снимив топ филмови

Текстот Том Круз: Јас сум под просечната висина, не сум згоден, а снимив топ филмови е превземен од Reporter.mk.