Том Круз наводно веќе не е дел од  Скиентологијата

Светките медиуми пренесуваат дека Том Круз наводно веќе не е дел од  Скиентологијата и дека престанал да го посетува седиштето на  британската заедница, додека престојува …

Том Круз наводно веќе не е дел од  Скиентологијата Прочитај повеќе »

Текстот Том Круз наводно веќе не е дел од  Скиентологијата е превземен од Reporter.mk.