ТОП ретро – највалканиот играч на светот – Херардо Бедоја заработи 46 црвени картони!

Колумбиецот Херардо Бедоја е официјално највалканиот фудбалер во историјата – во својата 20-годишна кариера има 46 црвени картони настапувајќи за …

ТОП ретро – највалканиот играч на светот – Херардо Бедоја заработи 46 црвени картони! Прочитај повеќе