Author: Александар Гочков

Read More

ТОП ретро – збогум Коби Брајант

Годината 2020 сигурно нема да се памети по најдобри работи, како заминувањето на легендарниот Коби Брајант, НБА мега-ѕвездата која загина … ТОП ретро – збогум Коби Брајант Прочитај повеќе…