Тори Спелинг во инвалидска количка излезе од болница

Актерката Тори Спелинг излезе од болница откако 5 дена била под надзор на лекари. Актерката ја напушти болницата во неделата во инвалидска количка, а пријател …

Тори Спелинг во инвалидска количка излезе од болница Прочитај повеќе »

Текстот Тори Спелинг во инвалидска количка излезе од болница е превземен од Reporter.mk.