Туристичка агенција организира тура до домот на Атиџе, на социјалните мрежи врие од негативни коментари

Од вчера на „Групер“ се појави пакет-аранжман кој нуди посета на Бекирлија, местото каде што живее Атиџе Муратова, која стана позната по документарнот филм „Медена земја“. Зад овој пакет-аранжман стои Enjoy Balkans, кои за 30 евра направиле туростичка тура до нејзиниот дом. Во пакет-аранжманот стои дека посетителите ќе ги однесат до домот на Атиџе каде … Continue reading Туристичка агенција организира тура до домот на Атиџе, на социјалните мрежи врие од негативни коментари

Текстот Туристичка агенција организира тура до домот на Атиџе, на социјалните мрежи врие од негативни коментари е превземен од Reporter.mk.