Турскиот актер Бариш Ардуч меѓу сопругата и бившата девојка

Турскиот актер Бариш Ардуч, почнува со снимање на нова серија, за која се очекува да има популарност, како „Изнајмена љубов“ со која ј стекна својата …

Турскиот актер Бариш Ардуч меѓу сопругата и бившата девојка Прочитај повеќе »

Текстот Турскиот актер Бариш Ардуч меѓу сопругата и бившата девојка е превземен од Reporter.mk.