Убаво е во Австралија, ама моето срце е тука: искрено со Татјана Лазаревска

Брачната двојка Татјана Лазаревска и Новица Василевски, по девет години, дојде во Македонија. Среќни што, конечно, се меѓу своите, за овој месец се трудат да …

Убаво е во Австралија, ама моето срце е тука: искрено со Татјана Лазаревска Прочитај повеќе »

Текстот Убаво е во Австралија, ама моето срце е тука: искрено со Татјана Лазаревска е превземен од Reporter.mk.