Учев да бидам Јованка Броз и да се мешам во политиката на Тито: Снежана Савиќ за серијата која почна да се прикажува на РТС

Серијата „Јованка Броз и тајните служби“ започна да се емитува на РТС, а главната улога ја игра Снежана Савиќ. многу се подготвувала за улогата на Јованка Броз. – Тоа е приказна за една епоха и време што овие личности ги одбележаа со Јосип Броз Тито на чело, како и неговата придружничка Јованка. Таа е национален … Continue reading Учев да бидам Јованка Броз и да се мешам во политиката на Тито: Снежана Савиќ за серијата која почна да се прикажува на РТС

Текстот Учев да бидам Јованка Броз и да се мешам во политиката на Тито: Снежана Савиќ за серијата која почна да се прикажува на РТС е превземен од Reporter.mk.