„Уморна сум од сè, ова нека биде простување“, Маја Оџаклиевска го имаше последниот настап

Една од најголемите југословенски пејачки Маја Оџаклиевска го имаше последниот настап во емисијата „Луда ноќ“ на РТС. Таа најави дека ќе се повлече од сцената затоа што е веќе уоморна од сè и дека нејзиниот настап ќе биде едно убаво простување со публиката. Нејзината најава дека ќе се повлече ги изненади сите, а особено ги натажи … Continue reading „Уморна сум од сè, ова нека биде простување“, Маја Оџаклиевска го имаше последниот настап

Текстот „Уморна сум од сè, ова нека биде простување“, Маја Оџаклиевска го имаше последниот настап е превземен од Reporter.mk.