Уште една YouTube креација од типот „не го правите ова дома“ / ВИДЕО

Eден Австралиец го провозел, како што вели, „првиот подводен автомобил во светот“, па завршил на суд…

The post Уште една YouTube креација од типот „не го правите ова дома“ / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.