Вакцина која развива моќен имунитет, особено кај постарите лица, а ќе чини 10 евра

Оксфордската вакцина  која што се дава во две дози ќе чини 10 евра, a за неа ќе имаат приоритет одредени старосни групи. Оваа вакцина против коронавирусот дава моќен имунолошки одговор кај луѓето кои што се во 60-те и 70-те години од животот, што буди надеж дека би можела да ги заштити добро најзагрозените старосни групи. … Continue reading Вакцина која развива моќен имунитет, особено кај постарите лица, а ќе чини 10 евра

Текстот Вакцина која развива моќен имунитет, особено кај постарите лица, а ќе чини 10 евра е превземен од Reporter.mk.