„Вакво признание се добива еднаш во кариерата“ – Дино Имери најдобар уметник на УКИМ за минатата година

На пијанистот Дино Имери на свечена церемонија му беше доделено признанието за најдобар уметник на УКИМ за 2022 година. Наградата е по повод Светскиот ден на …

„Вакво признание се добива еднаш во кариерата“ – Дино Имери најдобар уметник на УКИМ за минатата година Прочитај повеќе »

Текстот „Вакво признание се добива еднаш во кариерата“ – Дино Имери најдобар уметник на УКИМ за минатата година е превземен од Reporter.mk.