Васил Гарванлиев: Беше судбина да ја направам бугарската песна за Јуниор Евросонг

Македонскиот музичар Васил Гарванлиев е еден од авторите на бугарската песна за Јуниор Евросонг, „Гласот на љубовта“. Песната ја пеат Денислава и Мартин, а беше промовирана пред неколку дена. Оттогаш Васил вели дека добива само пофалби и позитивни коментари. Не крие дека се гордее со песната што ја направи со композиторот Давор Јордановски и текстописецот Весна Малинова, … Continue reading Васил Гарванлиев: Беше судбина да ја направам бугарската песна за Јуниор Евросонг

Текстот Васил Гарванлиев: Беше судбина да ја направам бугарската песна за Јуниор Евросонг е превземен од Reporter.mk.