Васил Гарванлиев и официјално ќе ја претставува Македонија на Евросонг, потврдија од МРТ

Македонската радио телевизија и официјално потврди дека Васил Гарванлиев ќе ја претставува Македонија на Евросонг 2021 година што ќе се одржи во Холандија. Тој веќе беше избран за македонски претставник во 2020 година, со песната You, но откако Евровизија се откажа заради короната, се чекаше официјална потврда од МРТ за тоа дали Васил ќе пее … Continue reading Васил Гарванлиев и официјално ќе ја претставува Македонија на Евросонг, потврдија од МРТ

Текстот Васил Гарванлиев и официјално ќе ја претставува Македонија на Евросонг, потврдија од МРТ е превземен од Reporter.mk.