Вдовицата на Тома Здравковиќ сака да ја забрани серијата за сопругот затоа што не добила ни денар

Гордана Здравковиќ, вдовицата на Томa Здравковиќ  одржа  панихида на пејачот по повод 32 години од смртта на Централните гробишта.Таа го критикуваше менаџерот Бане Обрадовиќ дека …

Вдовицата на Тома Здравковиќ сака да ја забрани серијата за сопругот затоа што не добила ни денар Прочитај повеќе »

Текстот Вдовицата на Тома Здравковиќ сака да ја забрани серијата за сопругот затоа што не добила ни денар е превземен од Reporter.mk.