Ведран Андонов е првиот шампион на Македонија во „Катан“

Ведран Андонов е првиот шампион на Македонија во „Катан“ откако заврши на врвот меѓу 62 играчи на Државното првенство кое се одржа на 20 август …

Ведран Андонов е првиот шампион на Македонија во „Катан“ Прочитај повеќе »

Текстот Ведран Андонов е првиот шампион на Македонија во „Катан“ е превземен од Reporter.mk.