Вера Мештеровиќ со лошо деколте, Ирена Спировска во веќе видено, Дунавка им одржа лекција по стил

Годишниот Виенскиот бал иско е зад нас, вреди да се кометира како моден настан кој  спои најпознатите македонски инфлуенсери, политичари и јавни личности на едно …

Вера Мештеровиќ со лошо деколте, Ирена Спировска во веќе видено, Дунавка им одржа лекција по стил Прочитај повеќе »

Текстот Вера Мештеровиќ со лошо деколте, Ирена Спировска во веќе видено, Дунавка им одржа лекција по стил е превземен од Reporter.mk.