Верувале или не, ова 16-годишно девојче вози Porche и држи Гинисов рекорд / ВИДЕО

Иако има само 16 години, Клои Чемберс е сопственик на Гинисовиот рекорд за возење слалом меѓу чуњеви

The post Верувале или не, ова 16-годишно девојче вози Porche и држи Гинисов рекорд / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.