(Видео) Александра Пријовиќ го крена Белград на нозе: цела српска естрада на концерт кај пејачката

Со првиот од вкупно трите концерти пред белградската публика во најголемата концертна сала во Србија, Александра Пријовиќ ја започна својата регионална турнеја „Од исток кон …

(Видео) Александра Пријовиќ го крена Белград на нозе: цела српска естрада на концерт кај пејачката Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Александра Пријовиќ го крена Белград на нозе: цела српска естрада на концерт кај пејачката е превземен од Reporter.mk.