(Видео) Александра Пријовиќ се расплака среде концерт поради девојка од публиката: „Те молам немој повеќе“

Александра Пријовиќ синоќа пееше во салата Борик во Бања Лука и ги разнежи сите со емотивна сцена. Во моментот кога го отпеа дуетот „Лудница“ кој …

(Видео) Александра Пријовиќ се расплака среде концерт поради девојка од публиката: „Те молам немој повеќе“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Александра Пријовиќ се расплака среде концерт поради девојка од публиката: „Те молам немој повеќе“ е превземен од Reporter.mk.