(Видео) Арнолд Шварценегер го посети Аушвиц: Да ѝ ставиме крај на омразата

Американскиот глумец Арнолд Шварценегер го посети нацистичкиот логор на смртта Аушвиц и на средба со луѓето кои го преживеаја холокаустот и нивните потомци испрати порака против омразата. Актерот со австриско потекло, кој е некогашен бодибилдер и поранешен гувернер на Калифорнија, посети бараки, набљудувачки пунктови и остатоци од гасни комори кои стојат како доказ за напорите … Continue reading (Видео) Арнолд Шварценегер го посети Аушвиц: Да ѝ ставиме крај на омразата

Текстот (Видео) Арнолд Шварценегер го посети Аушвиц: Да ѝ ставиме крај на омразата е превземен од Reporter.mk.