(Видео) Бијонсе го прекина концерт за да ѝ оддаде почит на Тина Тарнер

Бијонсе ѝ оддаде почит на Тина на нејзиниот концерт во Париз во петокот и рече дека без „кралицата на рокот“ би ја немало и неа. …

(Видео) Бијонсе го прекина концерт за да ѝ оддаде почит на Тина Тарнер Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Бијонсе го прекина концерт за да ѝ оддаде почит на Тина Тарнер е превземен од Reporter.mk.