(Видео) Британски „Сан“ за тајниот живот на Владимир Путин: Вонбрачни ќерки, мистериозни љубовници, богатство што се мери во милијарди и отруени противници

Рускиот претседател Владимир Путин со богатство од 220 милијарди долари, ќерки кои ги крие далеку од очите на јавноста и цврстите врски со организацијата КГБ, денес се смета за еден од најмистериозните политичари во светот. Во пресрет на состанокот со неговиот американски колега Џо Бајден, кој го нарече Путин убиец, британски „Сан“ објави текст за … Continue reading (Видео) Британски „Сан“ за тајниот живот на Владимир Путин: Вонбрачни ќерки, мистериозни љубовници, богатство што се мери во милијарди и отруени противници

Текстот (Видео) Британски „Сан“ за тајниот живот на Владимир Путин: Вонбрачни ќерки, мистериозни љубовници, богатство што се мери во милијарди и отруени противници е превземен од Reporter.mk.