(Видео) Цензурираната реклама на Мадона за Пепси конечно објавена по 34 години

Цензурираната реклама на Мадона за „Пепси“ конечно е објавена по 34 години. Рекламата беше откажана бидејќи се сметаше за контроверзна. Сега премиерно беше прикажана во …

(Видео) Цензурираната реклама на Мадона за Пепси конечно објавена по 34 години Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Цензурираната реклама на Мадона за Пепси конечно објавена по 34 години е превземен од Reporter.mk.