(Видео) „Дали Теа Таировиќ е новата Лепа Брена“, едни ја пофалија, други критикуваа

Популарната пејачка се прослави на натпреварот „Ѕвезде Гранда“, а потоа започна успешно да ја гради својата музичка кариера. Теа Таировиќ ја освои публиката со своето …

(Видео) „Дали Теа Таировиќ е новата Лепа Брена“, едни ја пофалија, други критикуваа Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) „Дали Теа Таировиќ е новата Лепа Брена“, едни ја пофалија, други критикуваа е превземен од Reporter.mk.