(Видео) Дечко во Охрид проба да ја слика Милица Павловиќ под сукња, пејачката лута му го фрли мобилниот на земја

Српската пејачка Милица Павловиќ пееше во ноќен клуб во Охрид, па објави видео на кое се гледа како го фрла на земја телефонот што му припаѓа на дечко од публиката, оти тој пробал да ја слика меѓу нозе. Милица на Фејсбук напиша дека случката ја вознемирила, а тоа што ѝ се случило е сексуално злоставување … Continue reading (Видео) Дечко во Охрид проба да ја слика Милица Павловиќ под сукња, пејачката лута му го фрли мобилниот на земја

Текстот (Видео) Дечко во Охрид проба да ја слика Милица Павловиќ под сукња, пејачката лута му го фрли мобилниот на земја е превземен од Reporter.mk.