(Видео) Десетгодишната Норт Вест е ѕвезда на спотот за новата песна на Канје Вест

10-годишната Норт Вест дебитираше во спотот за новата песна на нејзиниот татко Talking / Once Again со Тај Дола Сајн, кој беше објавен во средата, …

(Видео) Десетгодишната Норт Вест е ѕвезда на спотот за новата песна на Канје Вест Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Десетгодишната Норт Вест е ѕвезда на спотот за новата песна на Канје Вест е превземен од Reporter.mk.