(Видео) Дина Јашари: Јас сум единствената Македонка која два пати беше во шоуто на Зоран Кесиќ

Дина Јашари (23) е млада и талентирана кантавторка која со нејзините авторски песни го освои Балканот. Ја доби наградата „Милан Младеновиќ“ која ја доделува истоимената Фондација од Белград која има за цел да поддржи млади артисти од регионот кои творат на својот мајчин јазик. Јашари од вкупно 250 пријавени песни, влезе помеѓу 12 -те финалисти и … Continue reading (Видео) Дина Јашари: Јас сум единствената Македонка која два пати беше во шоуто на Зоран Кесиќ

Текстот (Видео) Дина Јашари: Јас сум единствената Македонка која два пати беше во шоуто на Зоран Кесиќ е превземен од Reporter.mk.