(Видео) Дино Раџа напиша песна од најубавите стихови на Балашевиќ во спомен на починатиот музичар

Легендарниот кошаркар Дино Раџа напиша песна од најубавите стихови на Ѓорѓе Балашевиќ и му ја посвети на починатиот музичар. „Луѓето како тебе никогаш не умираат“, вели кошаркарот и не крие дека Балашевиќ отсекогаш му бил омилен пејач. Со многу емоции, расплакан, Раџа ја рецитира песната што му ја посвети на панонскиот морнар, а видеото го … Continue reading (Видео) Дино Раџа напиша песна од најубавите стихови на Балашевиќ во спомен на починатиот музичар

Текстот (Видео) Дино Раџа напиша песна од најубавите стихови на Балашевиќ во спомен на починатиот музичар е превземен од Reporter.mk.