(Видео) „Дојди Лено на перниче бело“, ја крена публиката на нозе во Крушево: Драган Мијалковски слави 60 години јубилеј

Во Крушево, на 8. септември, легендата на македонската песна Драган Мијалковски имаше  настап и со тоа се врати на музичката сцената во полн сјај. Во …

(Видео) „Дојди Лено на перниче бело“, ја крена публиката на нозе во Крушево: Драган Мијалковски слави 60 години јубилеј Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) „Дојди Лено на перниче бело“, ја крена публиката на нозе во Крушево: Драган Мијалковски слави 60 години јубилеј е превземен од Reporter.mk.