(Видео) Доли Партон прими вакцина на „Модерна“ за чие испитување донираше милион долари

Легендарната кантри-пејачка, Доли Партон, ја доби првата доза од вакцината на „Модерна“, за чие истражување пред неколку месеци вложи еден милион долари. Таа видеото од вакцинирањето го објави на Твитер и го препеа својот хит „Џолин“ во „Ваксин“, за да ги поттикне Американците да се вакцинираат. „Вакцина, вакцина, вакцина, вакцина, ве молам, ве молам, не двоумете … Continue reading (Видео) Доли Партон прими вакцина на „Модерна“ за чие испитување донираше милион долари

Текстот (Видео) Доли Партон прими вакцина на „Модерна“ за чие испитување донираше милион долари е превземен од Reporter.mk.