(Видео) Двејн Џонсон го претстави тизер трејлерот за автобиографската комедија

Холивудскиот глумец Двејн Џонсон, познат како „Карпата“, (The Rock), го објави тизер трејлерот за Young Rock, автобиографска комедија, која го покажува целиот него животен пат и на професионален и на приватен план. Комедијата ќе биде прикажана на телевизиската мрежа NBC. На неа ќе биде претставено неговото детство, периодот на адолесценција и неговите први чекори во … Continue reading (Видео) Двејн Џонсон го претстави тизер трејлерот за автобиографската комедија

Текстот (Видео) Двејн Џонсон го претстави тизер трејлерот за автобиографската комедија е превземен од Reporter.mk.