(Видео) Џамбазов го промовираше спотот за фолк-хитот „Жаклина“

Актерот и шоумен Игор Џамбазов конечно го промовираше спотот за песната „Жаклина“ кој го сними во мај. Тој тогаш најави дека го преработил познатиот фолк-хит на групата „Елита“ во џез варијанта, а во песната додаде и своја строфа. Спотот го режираше Гоце Трајковски, а во улогата на Жаклина се појавува професорката од „Корчагин“ Татјана Алексиќ. … Continue reading (Видео) Џамбазов го промовираше спотот за фолк-хитот „Жаклина“

Текстот (Видео) Џамбазов го промовираше спотот за фолк-хитот „Жаклина“ е превземен од Reporter.mk.