(Видео) Џулија Робертс, Џорџ Клуни и режисерот на Мама Миа прават филм за сите мајки

Холивудските актери, Џорџ Клуни и Џулија Робертс ќе глумат во филмот „Ticket To Paradise“, романтична комедија во режија на Ол Паркер, режисерот на мјузиклот „Мама Миа“ и „Here We Go Again“. Клуни и Робертс ќе толкуваат улога на разведен пар, кој што патува на Бали, за да ја спречи нивната ќерка, да ја повтори истата … Continue reading (Видео) Џулија Робертс, Џорџ Клуни и режисерот на Мама Миа прават филм за сите мајки

Текстот (Видео) Џулија Робертс, Џорџ Клуни и режисерот на Мама Миа прават филм за сите мајки е превземен од Reporter.mk.