(Видео) Експертите го одбраа најдобриот филм за периодот од 2000 до 2009 година

Порталот „World of Reel“ неодамна спроведе анкета во која учествуваа 200 филмски експерти, а нивна задача беше да направат листа на пет најдобри филмови од …

(Видео) Експертите го одбраа најдобриот филм за периодот од 2000 до 2009 година Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Експертите го одбраа најдобриот филм за периодот од 2000 до 2009 година е превземен од Reporter.mk.