(Видео) Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Српската глумицата Слобода Милошевиќ неодамна на својот Инстаграм се  пофали дека има куче. Таа и нејзиниот сопруг, актерот Вин Ќетковиќ во јавноста се претставуваат како љубители на животни, меѓутоа, камера на “Папарац лов“ ја снимиле во една понаква ситуација Bože koliko prelepa žena Sloboda Mićalović šutira psa pic.twitter.com/nmavLhJtFv — hypatia (@lihypatia) November 19, 2020 Слобода … Continue reading (Видео) Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Текстот (Видео) Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена е превземен од Reporter.mk.