(Видео) И најпозната ќебапчилница ја ангажираше Лила да ги рекламира на Инстаграм

Познатата ќебапчилница „Дестан“ ја ангажираше Лила да го рекламира нивниот нов драјв-тру ресторан на Инстаграм. Водителката и инфлуенсерка објави видео како нарачува десетка со кромид. Лила важи за најпознатата инфлуенсерка во Македонија со преку 216 илјади следбеници на Инстаграм. Зад неа се Маријана, Џамбазов, Антониа, Каролина, Тамара, Лоба и многу други. Повеќето нејзини објави се реклами, па на … Continue reading (Видео) И најпозната ќебапчилница ја ангажираше Лила да ги рекламира на Инстаграм

Текстот (Видео) И најпозната ќебапчилница ја ангажираше Лила да ги рекламира на Инстаграм е превземен од Reporter.mk.